HYPOXI

De nieuwe dimensie in cellulitis behandeling, fietsen in de hypoxi apparaten, combineert 2 succesfactoren, een vetverbrandingstraining en een gerichte vacuüm behandeling. Terwijl je vet  verbrandt tijdens de training op de fiets ergometer, activeert het vacuümeffect het weefsel op heup, billen en dijen. Hier wordt het bloed gevoed met de vetzuren die de energie produceren die nodig is voor de training. De computer wisselt de vacuüm met een beluchtingsfase in de kamer, zodat het bloed ook weer de kans krijgt de opgenomen zuren te vervoeren en uiteindelijk te laten verbranden door de spieren.  Het positieve effect van de Hypoxi gaat veel verder dan alleen de vetmassa op de probleemzones te verminderen.

De snellere doorbloeding en het verhoogde metabolisme spelen een belangrijke rol in het herstel en de verbetering van huidweefsel en bloedvaten.

Afslanken met Hypoxi helpt het vet te verbranden daar waar je het nodig hebt. Dit geeft een gewichtsverlies, dat ook duidelijk zichtbaar is zonder weegschaal!!!!

Hypoxi de alles in een therapie tegen cellulitis en centimeters.

Je hoeft geen streng dieet te volgen tijdens de training alleen een voedingsadvies volgen.

Maak snel een afspraak voor een gratis proefles en ondervind zelf de effecten van de hypoxi apparaten.